China Pasgeboren Babyluier fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sammi

Telefoonnummer : +86-15859503280

WhatsApp : +8615859503280

Free call
Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd

Sanitair de productenco. van Quanzhoudayi, Ltd

  • Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd
  • Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Dayi Aantal werknemers: 40~60
Jaarlijkse omzet: 2 million-4 million Opgericht Jaar: 2010
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Bedrijfinleiding:

Is Sanitair de Productenco. van Quanzhoudayi, Ltd een professionele fabrikant van hygiënische producten. Ons bedrijf werd gevestigd in Januari, 2002.

Wij hebben 12 productielijnen en vervaardigen allerlei beschikbare hygiënische producten, met inbegrip van babyluiers, babystootkussens, maandverbanden, damesslipjevoeringen, volwassen luiers, volwassen stootkussens en keukenrollen. Voor langs geschiedenis en rijke ervaring in deze industrie, zijn wij etc. ook geavanceerd in de waaier van alle verwante grondstoffen, zoals de bleekgele pulp van SAP, PE film, niet-geweven, versiepapier, lucht gelegd papier, papieren zakdoekje, hete smeltingslijm, spandex stoffen, voorland zijbanden voor babyluiers. Zoals op dit moment, is onze jaarlijkse productiewaarde USD 2 miljoen. Wij hebben meer dan 100 personeelsleden. Wij hebben ons verkoop en QC personeelsleden gespecialiseerd om goede kwaliteitsproducten en de concurrerendste prijs te verzekeren. Alle idealen die wij nastreven zijn gebaseerd die op de filosofie van „kwaliteit eerst bij de hoogste dienst wordt gebaseerd“.

 

Wij zijn in kwaliteit op hoog niveau van productie en met hoge technische capaciteit. Wij kunnen de producten van de premiekwaliteit aanbieden aan concurrerende prijzen en aan de speciale behoeften van klanten voldoen. Na inspanningen op lange termijn in deze hygiënische industrie en met sterke productiecapaciteit, kunnen wij aan de eisen van klanten volledig voldoen. Met concurrerende prijzen, goede kwaliteit en de eminente dienst, verkopen onze producten in de meeste provincies van ons land, en gevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika uit. Momenteel, wachten wij altijd hier op uw samenwerking!

China Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Geschiedenis

Bedrijfgeschiedenis:

Bepaalt van Sanitair de Productenco. van Quanzhoudayi, Ltd in Quanzhou, Fujian de plaats waar de verwerkende industrie goed wordt ontwikkeld. Het bedrijf werd gevestigd in het midden van 2010. Na meer dan 10 ontwikkeling van het jaar, hebben wij een groep het technische personeel van uitstekende kwaliteit van R&D. Wij hebben vele octrooicertificaten verkregen en de ISO-kwaliteitscertificering en Ce-certificatie vele jaren overgegaan.

 

Ons bedrijf richtte een buitenlandse handelsafdeling in 2016 op, die voor de uitvoer van sanitaire producten verantwoordelijk is. De taalvaardigheden en de productdeskundigheid van de leden van de afdeling zijn zeer stevig, en zij hebben rijke ervaring in de sanitaire productenindustrie.

Dienst

Onze Dienst:

Neemt Sanitair de Productenco. van Quanzhoudayi, Ltd in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van huishoudapparaten en hygiënische die producten in dienst van bamboevezel worden gemaakt die het vriendschappelijke en biologisch afbreekbare materiaal van ECO.

1. De terugbetalingen of de Uitwisselingen steunen: De terugbetaling of de uitwisseling zijn aanvaardbaar wanneer de producten kwaliteitsproblemen hebben. Het kan verzekeren de klant van nul van de risicoaankoop en zorg vrije verrichting geniet.
2. De dienststeun: Onze klantenserviceafdeling zal de klant en de consument compliants en dissert binnen 3 dagen behandelen en oplossen.


Hoofdproducten: De vezelmaandverbanden van het Eco veegt de vriendschappelijke en biologisch afbreekbare bamboe, babyluier, huishoudendocument, gezichtsweefsel, handdoek en badhanddoek, ondergoed, sokken af.
Hoofdmarkt: De V.S., het UK, Australië, Marokko, Mexico, Denemarken en andere landen en gebieden
Eer: De onderneming van de douaneklasse A, de rang van het Bankkrediet aa, de Gouden leverancier van Alibaba
Karakter van bamboevezel: de waterabsorptie van bamboevezel is 3 keer van katoen, is de dichte huid dozens tijden, uvioresistant is ongeveer 41,7 keer, bevat het de bamboebak, is het best voor bactericidal capaciteit en antibacterieel, en bevat heel wat anti-oxyderend, kan de lichaamshuid van vrije basissen effectief verwijderen, elasticiteit, vertraging het verouderen houden, en in te ademen van bamboevezel is hoogst in de vezel, deskundigen genoemd „ademhalingsvezel“.
De de babyluier van de bamboevezel is onze octrooimateria, graanvezel en bamboevezel niet-geweven als hoogste blad van product, met de zachtheid van de graanvezel en de super het waterabsorptie van de bamboevezel, de antibacteriële eigenschappen en bacteriostasiseigenschappen. Verbeter fundamenteel gekwetst van de traditionele sanitaire levering aan vrouwen en babys.

China Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Het Technische Team van R&D:

Ons technisch personeel is diep wortel geschoten in de sanitaire productenindustrie meer dan 10 jaar omdat onze samengewerkte fabrieken een stevige productiestichting en R&D-sterkte meer dan 20 jaar in deze industrie hebben. Zo hebben wij krachtige R&D-stichting om onze klanten zowel OEM als ODM dienst te verlenen. Wij plaatsen ook het plan van het nieuwe productenontwerp elk jaar om ons team tot het meer voorwaartse pogen te maken ons concurrentievermogen te verbeteren.

 

Productie Team Introduction:

Ons buitenlandse handelsteam is zeer professioneel in de adverterende industrie en heeft ongeveer 6 jaar van ervaring in de reclame van producten. En wij hebben professioneel ontwerpteam om u de aangepaste die dienst aan te bieden op de de speciale eisen en eisen van klanten wordt gebaseerd. Wij zouden u advies aan uw speciale behoeften geven.

De fabrieken zijn wij samenwerken met diep wortel geschoten in de sanitaire productenindustrie meer dan 20 jaar en gehad een stevige productiestichting en R&D-sterkte.

China Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Buitenlandse Handelsafdeling Introdution:

Ons buitenlandse handelsteam heeft volledige ervaring in de uitvoer van de papieren zakdoekjemachine meer dan 10 jaar. Wij hebben product opleiding en beoordeling constant voor het verstrekken van nauwkeurige, geschikte en recentste productinformatie aan onze klanten. Wij hebben goede communicatie vaardigheden en houden strakke verhouding met klanten die u pogen te verstrekken efficiënte en doeltreffende technische ondersteuning en de naverkoopdienst. Wij zouden uw problemen per e-mail, telefoon of video-bespreking aan uw gemak oplossen wanneer u sommige problemen met onze machines en relevante apparaten vindt. En wij zouden incidenten voor redelijke kosten en geoptimaliseerde kwaliteit voor de zo bevestigen snelle klanten aangezien wij samenwerking en tevredenheid op lange termijn met onze klanten kunnen verzekeren.

China Quanzhou Dayi sanitary products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

  • Allen

    Allen
  • Leeuw

    Leeuw
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in