China Pasgeboren Babyluier fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sammi

Telefoonnummer : +86-15859503280

WhatsApp : +8615859503280

Free call

Onder de nieuwe kroonepidemie, de ontwikkelingskenmerken van binnenlandse luiers

April 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Onder de nieuwe kroonepidemie, de ontwikkelingskenmerken van binnenlandse luiers

Op het niveau van het productontwerp, ontdekt het inzicht in de kenmerken van jonge ouders, hun pijnpunten en unmet behoeften, en vormt een onderscheiden voordeel, dat de sterkte van binnenlandse luiers is.

 

Multi-layer ontwerp, waarin de binnenlaag die de huid zich raakt van de baby op zachtheid, droogte, huid-vriendschappelijke, huidzorg, en veiligheid, en de zwakke zure binnenoppervlakte, de plantaardige olieingrediënten, de de zorgingrediënten van de vitaminee huid en andere onderscheiden verkopende punten concentreert. Taille en beencircumferences concentreren zich op elasticiteit, pasvorm, breathability, niet strakheid, en geen zijlekkage. De absorberende kern concentreert zich op snelle absorptie, lichtheid, lekkagepreventie, grote absorptiecapaciteit, en vochtigheidsbehoud. Differentiële verkopende punten zoals stukken en ononderbroken lagen. Bovendien zijn er de punten van het productontwerp zoals het ontwerp van de urinevertoning, herhaalt de Klitband sluiting, poreuze ventilatie, het 3D in reliëf maken, adhesie, geen fluorescente agent, buitenverschijning en andere punten van het productontwerp.

 

Dit die jaar, door de nieuwe epidemie van de kroonlongontsteking, de betekenis van de mensen van geluk en veiligheid wordt beïnvloed is unprecedentedly verbeterd. Bovendien de laatste jaren, heeft het beeld van China op de diverse industrieën en gebieden verbeterd, en de erkenning en de steun van binnenlandse producten door Chinese mensen, vooral jongeren, zijn beduidend gestegen. De binnenlandse producten van uitstekende kwaliteit zijn belovend. Wij verheugen ons op de binnenlandse producten van de zuigelingsindustrie met inbegrip van luierbedrijven die, die op de trein van de snelle ontwikkeling van het vaderland berijden, en vruchtbare resultaten bereiken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in